Levering og Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tjubangsko.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som kunde og Tjubangsko.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Tjubangsko.dk, er denne udelukkende af vejledende art. Tjubangsko.dk garanterer, at varerne opfylder alle miljømæssige krav i henhold til Dansk / EU lovgivning, samt at CE-mærkning herunder alle tekniske og miljømæssige forhold.

Vores prismatch gælder for:

  • Alle sko og alt tøj, sålænge andet bestemmes og publiceres på denne side.
  • Netprisen på handelstidspunktet
  • Varer fra danske webshops
  • Varer som er på lager til køb hos konkurrenten

Prismatch gælder ikke for

Køtilbud, Åbningstilbud, Tilbud med begrænset antal, Medlemstilbud

 

Betaling:

Ved betaling med kort, vil beløbet først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

På hverdage bliver varer afsendt dagligt og beløbet bliver trukket når varen er klar til at blive afsendt. Alle bestillinger foretaget inden kl 14 bliver afsendt samme dag, i nogle tilfælde kan vi nå at afsende senere bestillinger alligevel.

Hos Tjubangsko.dk kan du bestille dine varer online og betale med Mobile pay, Visa, Visa dankort, Visa Elektron, Mastercard, Mastercard Direct og Maestro, i følgende valutaer: DKK, SEK, NOK, EUR, GBP og USD . Alle priser er inkl. moms.

Fragt:

Der er gratis fragt til pakkeshop ved køb over 299kr.

Rabatter:

Rabatter kan ikke kombineres.

Levering:

Leveringstidspunkt og transport af varer fra Tjubangsko, anses for sket når forbrugeren har modtaget varen. Forsendelse af varer sker med Post Danmark, leveringstid 1-3 hverdage hvis bestillingen er foretaget inden kl 14 på hverdage. Du er også velkommen til at afhente på vores adresse Godthåbsvej 18A - 2000 Frederiksberg. Dette kan du oplyse i forbindelse med afgivelse af ordren.

Risikoen:

Risikoen for varer købt af Tjubangsko.dk, overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 

Gavekort og gyldighed

Du kan købe gavekort for flere beløb, som i 2022 er i kr: 299, 499, 699 og 899. Gavekort skal anvendes indenfor 3 år.

 

Udsolgte varer

 Der tages forbehold for udsolgte varer!

Bytteret

Der er 60 dages bytteret på ikke nedsatte varer mod forevisning af kvittering. På nedsatte varer har du 14 dages bytteret eller du kan få et tilgodebevis der gælder i 3 år.

Præcisering af tilgodehavende ved bytteret:
Bytteret betyder at den nye vare der byttes til, ikke kan overstige det indbetalte beløb. Hvis en vare er købt på tilbud kan den ikke byttes til en vare der ikke er på tilbud, hvis den nye vare overstiger det indbetalte beløb.

 

Hvor længe gælder et tilgodebevis?

Tilgodebeviset gælder i 3 år.

 

Returret

I den fysiske butik gælder der:

Du har pligt til at returnere varen i samme stand som den er modtaget, og du skal selv afholde alle omkostninger forbundet med at returnere varen. 

Du har 60 dages returret på ikke nedsatte varer.

På tilbudsvarer med under 50% rabat har du 14 dages returret.

På alle tilbudsvarer med 50% rabat eller derover bortfalder returretten hvis varen er købt i den fysiske butik. Hvis du har købt varen på webshoppen så har du 14 dages returret fra den dag du modtager varen.

Fristerne for returretten tælles fra den dag du modtager dine varer, og du kan frit vælge om du vil have ombyttet varen eller have pengene retur.

 

Hvordan returnerer eller bytter jeg mine varer?

Varen skal returneres så den ankommer i butikkens åbningstid. Derfor fraråder vi at man anvender DAO. Tjubang sko tager ikke ansvaret for varer afleveret i dørtrinet udenfor åbningstiden.

Varen sendes til butikkens adresse: Godthåbsvej 18A, 2000 Frederiksberg. 

Noter venligst "Retur" på pakken

Ved bytning sender vi dig en returlabel i skoæsken sammen med den nye vare. Tjubangsko afholder udgiften.

Ved returnering derimod, afholder kunden selv alle omkostninger. Hvis du ønsker det, kan vi sende dig en retur label på mail. Den koster dig per juni 2020, 35 kr. Du skal derfor selv printe den og fastgøre den på pakken. Beløbet trækker vi fra dit tilgodehavende.

Tilbageføring af betalingen:
Ved online køb sker tilbageføringen af det tilgodehavende beløb til samme kreditkort som blev anvendt til selve købet. Det tager typisk 3-5 dage eller mere afhængig af din bankforbindelse efter vi har aktiveret tilbageføringen.

I den fysiske butik skal tilbagebetalingen af det tilgodehavende beløb ske til et kreditkort og ikke kontanter.

Pakke retur uafhentet:

Når vi modtager en pakke retur, som er uafhentet, vil vi trække returfragten fra beløbet og resten af beløbet vil refunderes.

Kan du afprøve varen?

En vare skal fremstå som ny ved returnering, men du må gerne undersøge varen på samme måde som ved et almindeligt butikskøb. Er varen taget i brug, har du stadig fortrydelsesret, men du skal selv betale for værdiforringelsen, som bliver vurderet af sælgeren.

Vores fortrydelses- og returret er som en ekstra service udvidet i forhold til de almindelige regler. Se f.eks. forbrug.dk

Reklamationsret:

Du har altid 2 års reklamationsret på alle varer. Såfremt din reklamation er berettiget, kan du få varen repareret, ombyttet, få afslag i prisen eller pengene tilbage. 

Reklamation eller eventuelle fejl / mangler ved varer købt hos Tjubangsko.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter du har opdaget fejlen, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du ikke har mulighed for at aflevere varen personligt bør du skrive til info@tjubangsko.dk hvor du beskriver fejlen og vedhæfter 1 eller flere billeder, hvorefter vi kontakter dig.

Skader forårsaget af skoens anvendelse som bremse ved brug af løbecykler, forkert pasform eller lignende er ikke indbefattet af reklamationsretten.