Hvem er tjubangsko?

Tjubangsko.dk er specialister i Arauto RAP og vi gør os umage for at blive dit foretrukne valg. Med vores kvalificeret og venlige betjening bestræber vi os på at give dig den absolut bedste købsoplevelse, når du handler hos os. Vi står 100% inde for de produkter vi sælger. Kender vi målene på dit barns fødder, garanterer vi at du får en model som passer til foden optimalt. Vores tryghedsgaranti er din sikkerhed for korrekt fodtøj. Kan du lide os på Facebook, har du en række fordele, bl.a. adgang til førudsalg og speciel-modeller samt jævnligt gode tilbud.

Pasform, kvalitet, økologi og value for money er vores mantra. Arauto RAP fabrikken i Portugal anvender udelukkende de bedste materialer. Vi forsøger så vidt muligt at have fodtøj på lager til alle slags fødder; brede, slanke, medium, høj vrist, platfod osv, og vi får løbende leveret nye størrelser / modeller i butikken, derfor kan du ofte finde den ønskede størrelse og pasform hos os.

Al vores fodtøj er fri for krom / nikkel, og Arauto RAP er desuden en af de meget få skoproducenter, som udelukkende anvender vandbaseret lim i produktionen.

Vores data er:

Tjubangsko
Godthåbsvej 18A
2000 Frederiksberg
Åbningstider i butikken:
Mandag - fredag: 14.00-17.00
Lørdag: 10.30 -14.00
Tlf.: +45 38 10 24 00
Cvr.: 43588834

info@tjubangsko.dk
www.tjubangsko.dk