Hvem er vi?

Tjubangsko.dk vil være dit naturlige valg som online skobutik. Vi vil bestræbe os efter at give dig den absolut bedste oplevelse, når du handler hos os. Vi står 100 % inde for de produkter vi sælger. Giver du os dit barns mål på fødderne, garanterer vi at du får en model som passer foden optimalt. Vores tryghedsgaranti er din sikkerhed for korrekt fodtøj.Kan du lide os på Facebook, har du en række fordele, bl.a. ubegrænset bytteret, adgang til førudsalg og special modeller samt jævnligt gode tilbud.

Pasform, kvalitet, økologi og value for money er vores mantra. Vi udvikler og designer selv Arauto RAP i samarbejde med fabrikken i Portugal, og anvender udelukkende de bedste materialer. Går du med en designer i maven, eller har du bare gode ideer til børnefodtøj, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi forsøger så vidt muligt at have fodtøj på lager til alle slags fødder; brede, slanke, medium, høj vrist, platfod osv osv, og vi får løbende leveret nye størrelser / modeller i butikken, så når din lokale butik har udsolgt, kan du ofte finde størrelsen hos os. 

Al vores fodtøj er fri for krom / nikkel, og Arauto RAP er desuden en af de meget få skoproducenter, som udelukkende anvender vandbaseret lim i produktionen.

Vores data er:

Tjubangsko
Godthåbsvej 18
2000 Frederiksberg
Åbningstider i butikken:
Mandag - fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00
Tlf.: +45 38 10 24 00
Cvr.:39240211

info@tjubangsko.dk
www.tjubangsko.dk