Vidste du?

Det er vigtigt at sko passer til fødderne. Dette er nok ikke nogen stor overraskelse. Men det kan medføre livslange skader på dit barns ben og fødder hvis du ikke er tilstrækkelig opmærksom.

Derfor har vi samlet en række gode råd til dig.

For eksempel:

 

At når du køber sko til dit barn skal de være ca. 10-15 mm for store. Barnet vokser og foden skal kunne bevæge sig!

 

At sko der sidder for løst får tæerne til at krumme for at holde fast i skoen og det kan blive en permanent tilstand? (Hammertå/klo-tå)

 klotå.png

At skosnører eller velcro/T-strop holder skoen ordentligt fast og dette er supervigtigt. (Tænk på sikkerhedsselen i bilen. Den skal passe)

 

At sålens udformning og støtte har stor betydning for dit barns generelle sundhed og for føddernes sunde udvikling?

 bunions.jpg

At den forreste del af skoen bør være fodformet og ikke spidse til. Sko der spidser til medfører næsten altid at der dannes knyster.

 

At overlæderet ideelt set  bør være lavet af  - læder - og have en RAP-Tex(R) side hvis de skal udsættes for vedvarende våde forhold.

 

At syntetisk materiale – for eksempel plastik, nylon og gummi kan medføre at foden sveder overdrevet og det øger sandsynligheden for fodsvamp, fodvorter og nedgroede tånegle!

 

At foer bør være naturligt materiale, da syntetisk foer ikke er i nærheden af at være så åndbart som naturligt foer!

 

At kun læder giver fødderne mulighed for at ånde. Glem syntetiske materialer selvom det er billigt!

At børns behov for specifikke egenskaber i skoene afhængigt af deres alder er vidt forskellige - og at disse er indbygget i skoene som vi fører?

 

At du ikke finder sko i vores sortiment som du skal undgå pga. dårlig konstruktion, materialevalg eller kemikalier. Vi fører dem simpelthen ikke!

 

At når du handler sko hos os - så tager vi ansvaret - og tager det alvorligt!

 

At Arauto Rap sko produceres i Portugal af de bedste materialer

 

At Arauto Rap er en familieejet virksomhed der gennem 5 generationer har produceret ordentlige børnesko. Kvalitet, design, ergonomi og innovation er kodeord.