Foden er fundamentet for resten af kroppen

Foden er fundamentet for resten af kroppen

Vidste du at Tjubangsko gør en dyd ud af finde de sko der passer 100 % til dine fødder.

Den klassiske købestil i sko butikker er udelukkende sko nummer som vi kender eks. str. 38 eller 39. At man kun kan vælge en sko udfra længden af foden uden at tage højde for fodensbredde, er ikke altid det bedste valg.

Vores fødders opbygning er meget detaljeret og derfor skal man kunne udfra fodens dimension, vælge en præcis sko, som passer til hele foden. 

Derfor mener vi i Tjubangsko, at man ikke kun kan nøjes med en længde str. på 36 eller 37, men man skal også have en sko med den korrekte bredde. 

Denne indstilling til sko med både bredde og længde. gøre faktisk at ens fødder får en korrekt pasform og samtidig er bevaret i en præcis velbefindende og behagelige volume. 

Foden er fundamentet for resten af kroppen, derfor bør man gå op i pasform udfra begge vinkler herunder bredde og længde af skoen.

En sko som ikke passer til fødderne  samt uhensigtsmæssige sko er blandt de hyppigste årsager til ømme fødder eller tæer.

Vi anbefaler at man altid måler fødderne helt korrekt og bruger den fornødne tid på at finde de korrekte sko til ens fødder,  dermed stærke og sunde fødder for altid.

Klik dig ind på vores guide for mere info om måling af fødder

https://tjubangsko.dk/pages/den-perfekte-skostorrelse

 

RELATED ARTICLES